PS4 - Konzolhoz távirányító - Vékony, érintő gombos

P0507054701

Új

Vékony, vezeték nélküli Bluetooth 3.0 multimédiás távirányító PS4 játékkonzolhoz.
Média funkcióhoz.

Bővebb leírás

ez a termék jelenleg nincs készleten,

4 290,00 Ft‎

Egyéb infó

 
1. Ez a termék Bluetooth 3.0 technológiát használ. Ha a PS4 konzol és a távirányító kommunikáltatva van, akkor Blueray DVD for PS4 funkció a távvezérlővel működtethető.
2. Gyors előre, gyors hátra, lejátszást, szünetet, HOME, OPTION, TOP MENU, fel, le, balra, jobbra gombok és egyéb funkciók végrehajtására képes.
3. A távirányító leghosszabb távolsága elérheti a 10 métert.
4. A távirányítót AAA 1,5 V-os két elemmel tudja használni.
5. Ha a távirányítót a konzolhoz csatlakoztatja, 10 perc elteltével automatikusan alvó állapotba lép, anélkül, hogy a távirányítót használni kellene. Nyugalmi állapotban nyomja meg a távirányító bekapcsoló gombját, hogy felébredjen, támogassa és üzemeltesse a PS4 automatikus kapcsolatot.

Munkafeszültség: DC 3V
Üzemi áram: ≤0,3mA
Készenléti áram: ≤1uA
Működési távolság: ≤10m
Bluetooth verzió: 3.0
Méret: 140 * 54 * 20,5 mm / 5,51 * 2,12 * 0,8 ''
Súly: 94 g
Származási hely:EU


Használati utasítás:
1. PS4en állítsa be a hostot a következő képernyőre: Beállítások - perifériák - Bluetooth eszközök.

2 Távirányítóját két AAA elemmel lássa el. A bekapcsoláshoz 1-2 másodpercig nyomja meg a távirányító bekapcsoló gombját. A keresési kód jelzőfénye villog a távirányítón.
Amikor a PS4 a "Távirányító" kifejezést keresi, nyomja meg a fel és le gombot a fogantyún a PS4 kiválasztásához. Ezután nyomja meg az "X" gombot annak megerősítéséhez, hogy a kapcsolat sikeres. . A "Távirányító" megjelenik a listában, és az előtte lévő zöld pontok kiemelésre kerülnek.
3. Miután a távirányítót csatlakoztatta a PS4 hez, elvégezheti a DVD távirányító működését vagy a menü kiválasztását és egyéb funkciókat.
Megjegyzés: Ha a távvezérlő Blu-ray DVD-lemezt játszik le, és nem tudja vezérelni a DVD-lejátszást, ez azt jelenti, hogy a PS4 kontroller a fő vezérlő, meg kell nyomnia a távirányító "HOME" gombját, ki kell kapcsolnia a távirányítóra mint fővezérlőre, majd nyomja meg a "HOME" gombot a lejátszáshoz való visszatéréshez, majd a távvezérlő funkciógombjával vezérelheti a Blu-ray DVD lejátszását.
4. Leállítás: Ha a távirányítót nem használják, akkor a távirányító bekapcsoló gombját hosszú ideig lehet megnyomni, hogy kikapcsolja a távirányító tápellátását az energiamegtakarítás érdekében. 5. Hibernált üzemmód: Az energiatakarékosság érdekében a távirányítót 10 perc alatt nem üzemeltetik és nem használják, és automatikusan hibernált állapotba lép.
6. Munkaállapot: Miután csatlakoztatta a PS4hez, a távirányító 3 másodpercre felgyullad, majd kialszik. A távirányító gombjának működtetésekor a kód jelzőfénye minden alkalommal kigyullad. 7. Ha a távirányító és a PS4 nincs csatlakoztatva, a rendszer felszólítja a következőt: "A Bluetooth-eszközöket nem lehet korlátozott ideig csatlakoztatni. Ebben az állapotban válassza a kontrollerrel az OK lehetőséget a visszatéréshez, majd kapcsolja be újra a távirányítót. , a perifériában lévő Bluetooth-eszközök beállításánál, amelyek újból keresnek és csatlakoznak.
 

30 hasonló termék: