Biztonságos fizetés


A bankkártyás fizetés szabályai:


A bankkártyás fizetéseknél a Konzol Tuning Webáruház partnere az izlandi székhelyű Borgun, amely a világ összes jelentős kártyatársaságában tagsággal rendelkező, bankfüggetlen pénzintézet. Az 1980-ban alapított Borgun volt Izland első hitelkártya-szolgáltatója, s a mai napig megőrizte vezető szerepét, ami igen jelentős siker egy olyan piacon, ahol a fizetési tranzakciók 98%-a bankkártyával történik.
A Borgun 2014 óta van jelen a magyarországi piacon, ahol kizárólagos képviseletét a B-Payment Zrt. látja el.
Mindkét cégről részletes információk találhatók a www.borgun.hu, www.b-payment.hu és www.borgun.com honlapokon. 

A Konzol Tuning Webáruház bankkártyás fizetés a főoldalon megjelenített minden típusú bankkártyával lehetséges, azonban a kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat a rendszer csak abban az esetben fogadja el, ha azok használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi. A Vevő a saját bankjától kérhet felvilágosítást, hogy kártyája felhasználható-e internetes vásárláshoz.
A bankkártyás fizetés Vevőink részére nem jelent többletköltséget, külön díj semmilyen formában nem kerül felszámításra. 
A bankkártyával történő fizetés a Borgun 128 bites szerverén keresztül történik, SSL technológiával védett weboldalon keresztül, így a Vevő banki adatai nem kerülhetnek illetéktelenek tudomására. A bankkártyás fizetési mód választása után a Vevő a Borgun biztonságos oldalára kerül átirányításra, ahol a kártyabirtokos megadja a bankkártya adatait, így ezeket az információkat kizárólag a Borgun fizetési oldala kezeli.
A bankkártya adatainak megadása után a rendszer fizetési bizonylatot jelenít meg. 
Amennyiben a Vevő tévesen hibás, a fizetendő összegnél magasabb összeget adott meg bankkártyás fizetése kezdeményezésénél, a túlfizetés tényét írásban, elektronikus vagy postai úton kell jeleznie a Konzol Tuning Webáruház üzemeltetőjének, a  Elek Csaba egyéni vállalkozónak. A bejelentést követően 15 napon belül kivizsgálja az esetleges túlfizetést, és amennyiben jogosnak találja a Vevő követelését, kezdeményezi a túlfizetett összeg jóváírását. A vizsgálat eredményéről Elek Csaba egyéni vállalkozó a Vevőt írásban értesíti.
Amennyiben a Vevő hibájából bankkártyájának adatait harmadik személy használja fel, az ennek következtében esetlegesen keletkező károkért sem a Konzol Tuning Webáruház, sem a Borgun nem vállal felelősséget.

Ezen kívül webáruházunkban lehetőség van bankkártyás fizetésre PayPal-on keresztül is.

PayPal több mint 200 országban áll a vásárlók rendelkezésére egyszerű és biztonságos fizetési módként. Számos előnnyel rendelkezik, melyek könnyebbé, gyorsabbá teszik a vásárlást, miközben pénzügyi információi biztonságban maradnak. A PayPal világszerte elismert fizetési mód, a biztonságos tranzakciók záloga.

A PayPal európai bankfiókja: Paypal Europe, S.A R.L Et Cie, S.C.A. Head OfficeBoulevard Royal 2449 Luxembourg, Luxembourg